Nieuws

260321 Max Moszkowicz

Unexplained Aerial Phenomena

Max Moszkowicz sprak vrijdag tijdens Vechten met Moszkowicz met James Fox over 'The Phenomenon'.

'The Phenomenon' is een documentairefilm gemaakt door ufoloog James Fox naar aanleiding van het vrijgeven van UFO-video's door het Pentagon. Het is zijn derde film over dit onderwerp, na 'I Know What I Saw' uit 2009 en 'Out of the Blue' uit 2003.

In de documentairefilm praat hij met onder meer voormalig Senate Majority leader Harry Reid, Clinton White House chief of staff John Podesta, voormalig Deputy Undersecretary for Defense Intelligence Christopher Mellon, de voormalig gouveneur van de staat New Mexico Bill Richardson, ufoloog Jacques Vallee en journalist Leslie Kean. 

Filmmaker en publicist Max Moszkowicz interviewt in 'Vechten met Moszkowicz' op geheel eigen wijze spraakmakende mensen vanuit ieder pluimage. Aan de hand een paar drankjes en versnaperingen ontvouwt zich een gesprek. De sfeer is compleet vrijblijvend en onbevangen. Alles kan en mag, niets moet.

‘Vechten met Moszkowicz’ met Max Moszkowicz is elke laatste vrijdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur te horen op GoodLIFE Radio en is ook op het YouTube kanaal ‘Vechten met Moszkowicz’ beschikbaar!

Vechten met Moszkowicz’ wordt mede mogelijk gemaakt door Nieuwe Revu.

Luister live