Nieuws

Bram Roza en Alex Griffioen die het UFO Meldpunt 30042021

UAP/UFO's in Nederland

Max Moszkowicz was er weer met een nieuwe Vechten met Moszkowicz! Te gast waren Bram Roza en Alex Griffioen die het UFO Meldpunt runnen.

Tijdens deze aflevering van Vechten met Moszkowicz ging Max verder waar hij de vorige uitzending gebleven was. Bram Roza en Alex Griffioen schoven aan in de studio. Bram richtte in 2005 UFO Meldpunt Nederland op en is momenteel bezig een documentaire te maken over de UFO van Soesterberg. Alex is de ontwerper en bouwer van UFO Zaken en sinds 2011 ook betrokken bij het UFO Meldpunt. Ook spraken ze met Luis Jimenez, host van de Unidentified Celebrity Review YouTube Channel en founder van The Big Phone Home.

Filmmaker en publicist Max Moszkowicz interviewt in 'Vechten met Moszkowicz' op geheel eigen wijze spraakmakende mensen vanuit ieder pluimage. Aan de hand een paar drankjes en versnaperingen ontvouwt zich een gesprek. De sfeer is compleet vrijblijvend en onbevangen. Alles kan en mag, niets moet.

‘Vechten met Moszkowicz’ met Max Moszkowicz is elke laatste vrijdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur te horen op GoodLIFE Radio en is ook op het YouTube kanaal ‘Vechten met Moszkowicz’ beschikbaar!

Vechten met Moszkowicz’ wordt mede mogelijk gemaakt door Nieuwe Revu.

Luister live