Nieuws

Filmposter Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn Barbara Sloesen

Barbara Sloesen in Wat Flix Je Me Nu!

Dit keer startte je je bingeweekend met actrice Barbara Sloesen in Wat Flix Je Me Nu!

Na enkele theater- en tv-producties kreeg Barbara in 2014 de rol van Anna Brandt in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze speelde deze rol tot en met 2017. Dit was haar eerste grote rol in een Nederlandse televisieproductie. Ook op het witte doek is ze geen onbekende. Ze speelde onder meer in speelfilms als Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live