Nieuws

31052021 Doing Good!

Brain Power!

Marc van Hal ging tijdens Doing Good! in gesprek met Eddie Tjon Fo, Daphne Feller en Enny van Arkel.

Eddie Tjon Fo bracht samen met Marcel Bos in 2017 het boek ‘The Why Of Everything’ uit. Dit boek werd meteen een hit op Amazon. Inmiddels is er ook een geheel bijgewerkte Nederlandse uitgave beschikbaar. Het boek is geschreven om je 'brein' te leren dat je 'brein' helemaal niets begrijpt van de werking van het eigen 'brein'. Marc liet zijn hersenen kraken tijdens het gesprek met Eddie!

De tweede gast was Daphne Feller. Ook zij is hersenexpert en bracht onlangs het boek ‘Brein Hart Zijn’ uit, waarin ze inzichten geeft over hoe je je brein meer met je hart kun verbinden. Om zo meer rust te krijgen. 

Ook te gast was Enny van Arkel. Zij is directeur-bestuurder bij de Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Deze stichting streeft naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen in Nederland de norm is. Dit doen zij door seniorencolleges te organiseren, gegeven door studenten.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live