Nieuws

Stefan de Vrij

Mentale power!

Marc van Hal ging tijdens Doing Good in gesprek met Stefan de Vrij, Lieke Molenaar en Tom van den Oever.

Doing Good gaat over persoonlijke ontwikkeling. Goed voor jezelf zijn, goed voor een ander. “Iedereen heeft zijn eigen waarden in het leven. Voor de een is het liefde, voor de ander gezondheid of respect. Bij mij staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Iets nieuws onder de knie krijgen, daar haal ik de meeste voldoening uit.” Deze uitspraak deed profvoetballer en international Stefan de Vrij een tijdje geleden in De Correspondent. Voor zijn mentale ontwikkeling werkt de 29-jarige De Vrij samen met onder meer Bouke de Boer van NTI-NLP. Marc van Hal sprak met Stefan de Vrij onder meer over zijn bijzondere samenwerking met Bouke en over zijn levenslessen tot nu toe. 

Ook sprak Marc met Lieke Molenaar en Tom van den Oever over het belang van persoonlijke ontwikkeling voor jongeren. Ze geven de training 'Jongeren Power', voor jongeren van 15 tot 20 jaar die meer over zichzelf willen weten en interesse hebben in persoonlijke groei.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live