Nieuws

Mathijs Bos - transformatie coach

Mannen met oer-energie in Doing Good

Marc van Hal ging tijdens Doing Good in gesprek met Chris Wenker, Mathijs Bos en Susan Blokhuis.

Het thema van de uitzending was mannen met oer-energie. Marc van Hal ging tijdens de uitzending in gesprek met Chris Wenker, fysiek coördinator bij de Feyenoord Academy; transformatiecoach Mathijs Bos en met televisiepresentatrice Susan Blokhuis, die momenteel de Camino de Santiago loopt.

Chris Wenker werkt als fysiek coördinator bij de Feyenoord Academy in Rotterdam en verzorgt daarnaast breathwork sessies in Limmen en Amsterdam. De afgelopen acht jaar heeft hij in de professionele voetbalwereld gewerkt als inspanningsfysioloog. Na enige tijd kreeg Chris te maken met acuut reumatische klachten. Dit heeft ertoe geleid dat hij zich is gaan verdiepen in ademwerk, koude-training, mindfullness en voeding.

"We maken het onszelf vaak zo moeilijk. We zien vaak zelf door de bomen het bos niet meer. We zijn verblind door onze eigen gecreëerde ervaringen van moeten en willen en zijn hierdoor continu afgeleid van wat werkelijk belangrijk is." Transformatiecoach Mathijs Bos zet zich in om mensen te helpen naar een volledig vrij leven vanuit hun hart!

Susan Blokhuis loopt momenteel de Camino de Santiago, oftewel de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Je kunt haar hier live volgen!

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live