Nieuws

251021 Doing Good

De magie van het leven in jezelf activeren!

Marc van Hal ging tijdens Doing Good in gesprek met Sara Hermanides en David de Kock!

Sara Hermanides is een gids/executive coach, die mensen helpt om in de diepere lagen van bewustzijn hun zelfonderzoek te doen. Samen met Sven Goedbloed heeft zij de organisatie 'In the Heart of Change', waarin zij mensen gidsen in deze nieuwe tijd. Binnenkort komt haar boek 'Ode aan de Magie' uit. 

David de Kock is samen met Arjan Vergeer initiatiefnemer van '365 Dagen Succesvol'. Hun missie is dat Nederland het gelukkigste land ter wereld wordt. “Als je ons een paar jaar geleden had verteld wat er in zo’n korte tijd kan gebeuren, hadden we je niet geloofd. Dat we boeken zouden schrijven die bestsellers zouden worden (meer dan 120.000 exemplaren). Dat we online honderdduizenden mensen zouden helpen met een leven vol energie, voldoening, overvloed en liefde.”

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live