Nieuws

Desray Doing Good 27 juni 2022

Desray in Doing Good

Niemand minder dan zangeres Desray was te gast bij Marc van Hal in Doing Good.

Marc van Hal dook tijdens het programma de diepte in met Desray, oftewel Désirée Manders. De zangeres sprak met Marc over haar boeiende levensreis en haar eigen persoonlijke ontwikkeling. "Het ritme van het leven brengt ons steeds verder en naarmate ik ouder word, wordt het voor mij ook duidelijker waarom we bepaalde dingen in ons leven hebben moeten meemaken."

Désirée vormde met rapper D-Rock (René Philips) het gezicht van de Nederlandse eurodancegroep 2 Brothers on the 4th Floor. De groep scoorde wereldwijd hits waaronder Never Alone, Dreams, Come Take My Hand en One Day. Nu stapt ze met volle energie in een nieuwe fase van haar leven. Zo nam ze onlangs deel aan het gospelprogramma Amazing Grace (ze won de finale van het programma) en heel recent bracht ze haar nieuwe song Deep Dive uit, een voorbode van haar nieuwe album Welcome To My House dat eind september uitkomt.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live