Nieuws

Doing Good 30082022

Oosterse meesterschap

Marc van Hal ging tijdens Doing Good in gesprek over oosterse meesterschap.

Marc van Hal ontving in de studio Edgar Kruyning, een bewezen meester in de Oosterse krijgskunsten. In zijn boeken 'Balans vinden in Jezelf', 'De Kracht van Harmonie' en ‘Doe ff Rustig!’ staat uitvoerig beschreven hoe de vertaalslag gemaakt kan worden van lessen uit de oosterse krijgskunsten naar het dagelijkse leven en het bedrijfsleven.

Ook schoof Peter van Berckel aan in de studio. Hij is meester in het fermenteren van voedsel. Fermenteren is voor hem alchemie: een levensmiddel wordt meer dan wat het oorspronkelijk was. Ook hij heeft er een boek over geschreven en wil zijn kennis daarover zoveel mogelijk delen. Peter geeft workshops over de technieken, culturele achtergronden en gezondheidsvoordelen.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live