Nieuws

Doing Good 26092022

Eigen wijsheid en verborgen potentieel

Marc van Hal sprak met Johannes Bloemsma en Brian van Leeuwen tijdens Doing Good.

Johannes Bloemsma heeft het Nourishing Destiny-model ontwikkeld. Het ND-model is de revolutionaire verbinding tussen Nine Star Ki-astrologie en de I Tjing. Hiermee breng je het verborgen potentieel van ieder mens en diens veranderingsprocessen aan het licht. Johannes geeft inzicht en uitzicht op alle veranderingen, uitdagingen en keuzes die zich in jouw leven of organisatie voordoen. Maar vooral: hoe je daar vervolgens op vruchtbare wijze mee kan omgaan.

Brian van Leeuwen wil zijn volste potentieel leven en daar ook anderen de gelegenheid voor geven, door ook zelf te laten zien hoe dat voor hem werkt. Door bijvoorbeeld komende tijd een boek uit te brengen met de titel 'Het had zomaar anders kunnen aflopen'. Een indrukwekkend verhaal. Met zijn eigen wijsheid coacht en begeleidt hij nu vele anderen in de transformatie van angst naar liefde.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live