Nieuws

Doing Good 01112022

Ongekend talent!

Doing Good stond dit keer in het teken van talentontwikkeling.

Marc van Hal ging tijdens deze aflevering in gesprek met Margit Bosch, initiatiefnemer en eigenaar van A Bunch of Choices. De missie van A Bunch of Choices is om een landelijk netwerk te creëren dat jong talent, onderwijs en (event)organisaties verbindt en versterkt om het beste uit zichzelf te halen. Ze doen dit bijvoorbeeld door samen te werken met SAIL Amsterdam en de Wereldhavendagen. 

Ook sprak Marc met Kees Kooijmans van The New Crew, een specialist in de jongste generaties (de generaties Y en Z). Kees heeft een unieke expertise in het opleiden en begeleiden van jonge talenten. Tot slot praatte Marc bij met Erik Brakké over Stichting Jord, een stichting die verbinding tussen jongeren en ouderen creëert.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live