Nieuws

281122 Doing Good met Hilbrand Westra

Systemisch bewustzijn geeft inzicht!

Marc van Hal ontving tijdens deze aflevering van Doing Good Hilbrand Westra in de studio.

Hilbrand was werkzaam als HR Manager voor diverse organisaties, waaronder Royal Friesland Foods, KLM, ING en France Telecom. Via een zijtak belandde hij als leidinggevende in het private onderwijs. Zijn carrière stond vooral in het teken van reorganisaties en fusies.

In 2003 kwam hij in aanraking met het systemische werk in Duitsland. Sindsdien heeft hij het roer drastisch omgegooid en verdiepte hij zich in traumaontwikkeling en bewustzijnsleer. Sinds 2009 is hij zelfstandig opleider, trainer en coach in binnen- en buitenland. Zijn specialismes liggen op het terrein van traumaleer, leiderschapsontwikkeling, effecten van migratie en verplaatsing en mannenwerk. 

Hilbrand leidt de School voor Systemisch Bewustzijn en Parcivalsmen.com, het meerdaagse programma voor systemisch mannenwerk.

In de uitzending belde Marc ook nog even met één van zijn eerdere gasten, Brian van Leeuwen. Hij vertelde twee maanden geleden dat hij een boek uit ging brengen met de titel 'Het had zomaar anders kunnen aflopen'. Dit boek is inmiddels gelanceerd en daar ging Marc met Brian over in gesprek.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live