Nieuws

291222 Toute Fabienne

Carolina Dijkhuizen en Meike van der Veer te gast in Toute Fabienne!

Fabienne de Vries ging knallend het jaar uit met twee powervrouwen in Toute Fabienne!

Carolina Dijkhuizen is een zangeres, actrice en presentatrice. Ze werd bekend door haar hoofdrollen in grote musicals als Aida, The Lion King, Sister Act, Dreamgirls en The Bodyguard. Ook was ze solist in grote stadion shows en speelde ze verschillende rollen in series als Spangen, Bon Bini Beach, Meiden van de Herengracht, Parels & Zwijnen, Moordvrouw en nog veel meer. Daarnaast zag je haar in programma's zoals De Beste Zangers, Expeditie Robinson en Wie is de Mol. 

In 2016 was de release van haar album ‘More than a woman, a tribute to the Bee Gees’. Als presentatrice mocht Carolina in 2014 naast Frits Sissing haar tv debuut maken tijdens de live uitzending van De Musical Sing a Long live vanaf het Museumplein. In 2019 presenteerde zij de grote Grand Final van Jesus Christ Superstar in Ahoy Rotterdam. Fabienne de Vries en Carolina Dijkhuizen duiken samen terug in de Jaren 90. Hoe kijkt Carolina terug op de jaren 90?

Daarnaast schoof ook Meike van der Veer aan. Ze wist van jongs af aan dat ze wilde zingen en wist tijdens de eerste editie van The Voice of Holland de kwartfinale te bereiken. Op 5 april 2019 lanceerde ze haar album genaamd 'Inside' en uiteraard liet ze wat horen tijdens de uitzending! 

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer stond de Top 5 helemaal in het teken van kerst. 

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live