Nieuws

Doing Good 280223

Verbinding tussen lichaam, geest en leiderschap!

Een nieuwe aflevering van Doing Good met Marc van Hal gemist?

Karin Karis is leiderschapsspecialist, die een brug slaat tussen lichaam en geest. Volgens Karin is er niets zo concreet als de wijsheid van je lichaam en is het de hoogste tijd die de plek op de werkvloer te geven die het verdient. “Je gedrag en de keuzes die je maakt worden grotendeels bepaald door je lichaam. Toch denken we nog steeds dat ons hoofd de waarheid in pacht heeft als het gaat om zaken doen en samenwerken.”

Sven Goedbloed is sjamanistisch begeleider en gidst mensen naar diepere lagen van bewustzijn. Met zijn nieuwe boek 'De Sjamaan en de Manager' slaat Sven een brug tussen de zakenwereld en de wereld van het sjamanisme. In het boek behandelt hij elf oerprincipes van leiderschap die hij graag had gekend toen hij nog manager/consultant was. Hoe vind je de verbinding tussen lichaam, geest en leiderschap? 

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live