Nieuws

Jasmine Sendar Lekker Leven 161023

Jasmine Sendar en Edwin Selij in Lekker Leven!

Martine Hauwert ontving dit keer weer twee fantastische gasten!

Jasmine Sendar kennen we al jarenlang van TV, series en films. Haar grote doorbraak was als actrice in de rol van Bibi in de soap Goudkust en daarna in tal van andere succes series en films zoals Onderweg naar Morgen, Spangen en Costa! Deze vrouw zit niet graag stil en blijft zich graag door ontwikkelen! Zo zien we haar de afgelopen jaren ook in The Passion voorbijkomen, de film Zomer in Frankrijk, de hit-serie Knokke Off en heeft ze een vaste rol in GTST. Wat komt er allemaal bij het vak kijken en hoe werkt ze aan haar mindset, juist als het ook even tegenzit? Dat hoorde je in deze aflevering.

Lees verder onder de foto.

 

Edwin Selij - Hypnosekoning

Daarnaast sprak Martine Hauwert met niemand minder dan hypnosekoning Edwin Selij. Je mindset en gedachtes zijn bepalend in hoe jij je dagelijks voelt en hoe je in het leven staat. De term 'positive thinking' horen we dan ook regelmatig voorbijkomen, zowel op de werkvloer als in ons privéleven. Wist je dat met hypnose en zelfhypnose ook stress, problemen en trauma's aan kunt pakken, waardoor je een Lekker Leven voor jezelf kunt creëren? Hoe werkt dit en hoe kun je op onderbewust niveau echt een positieve switch maken?

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live