Nieuws

271223 Doing Good

Resetten en klaar voor het nieuwe jaar

Doing Good stond dit keer in het teken van resetten voor het nieuwe jaar.

Velen beschouwen de overgang naar het nieuwe jaar als hét moment om een frisse start te maken. Goede voornemens: de belofte om dingen anders aan te pakken. Marc van Hal ging erover in gesprek met Hans Kloosterman en Hanneke van Onna.

Hans Kloosterman, beter bekend als Mister Reset, presenteerde vlak voor Kerst zijn nieuwste boek, getiteld 'Wat is Geluk?'. Dit boek biedt een unieke kijk op zelfontdekking en geluk, niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook met aandacht voor de zakelijke context. Als holistisch lifecoach, traumatherapeut en auteur neemt Kloosterman de lezer mee op een reis naar zelfinzicht. Hij deelt praktische methoden om geluk te vergroten, zelfs te midden van uitdagingen.

Hanneke van Onna, money coach, geldpsycholoog, auteur van meerdere boeken en ondernemer, voegt haar expertise toe aan de uitzending. Haar oproep luidt: "Het is tijd! Tijd voor financiële bevrijding. Dus waar wacht je nog op?".

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live