Nieuws

260224 Doing Good

Zelfzorg en professionele ontwikkeling

Doing Good stond deze aflevering in het teken van mentale veerkracht.

Marc van Hal ontving in de studio Thomas Groen en Michael Kortekaas, twee dynamische professionals die elk op hun eigen manier een positieve impact hebben op het gebied van zorg en welzijn.

Met een achtergrond als verpleegkundige heeft Thomas Groen een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee zorgverleners dagelijks worden geconfronteerd. Na zelf in de zorg te hebben gewerkt, heeft Thomas zijn roeping gevonden in het coachen en trainen van zorgpersoneel. Zijn ervaringen vormen de kern van zijn boodschap, waarbij hij het belang benadrukt van zelfzorg, zelfvertrouwen en zelfliefde binnen het beroep. Ook treedt hij op als spreker, waarbij hij zijn persoonlijke reis deelt en het belang van nederigheid en zelfreflectie onderstreept.

Michael Kortekaas is oprichter van het programma ‘ProfessioneelFit’, inspirerend spreker leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht, schrijver van diverse blogs en staat bekend als één van de Hunters in het TV-programma ‘Hunted’ op NPO 3. Al jarenlang helpt hij mensen en teams binnen verschillende bedrijven en overheidsinstanties naar een energieker, fitter en vitaal bestaan door middel van teambuilding, verandermanagement en klantgerichtheid.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live