Nieuws

Doing Good 26 maart 2024

Het krachtige streven naar verandering

Doing Good stond dit keer in het teken van het maken van sociale impact.

In een wereld die voortdurend evolueert en waar uitdagingen en ongelijkheden aan de orde van de dag zijn, staat het maken van sociale impact centraal als een krachtig streven naar verandering. Marc van Hal ging erover in gesprek met Micha van Hoorn, oprichter en creatief directeur bij Better Together Agency; en John van Pijkeren, initiatiefnemer van GiftShift.

Better Together Agency is een campagne- en activatiebureau dat zich sinds de oprichting in 2012 uitsluitend richt op impact gedreven projecten. Ze zijn bekend van o.m. 3FM Serious Request, de wandelapp Ommetje i.s.m. Erik Scherder en de Hersenstichting; en de initiators van de Impact Fair.

GiftShift wil de jongere generatie in staat stellen om te doneren op een manier die bij ze past. Vrij, sociaal en flexibel en waarmee ze hun impact kunnen delen met hun omgeving.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live