Nieuws

 Sara Eenhoorn en Wilco van Rooijen Doing Goood 280524

'Individually we are a drop, together we are an ocean'

Tijdens Doing Good ging het dit keer over waterbewustzijn.

Team Ocean is een stichting die zich inzet voor waterbewustzijn. Sara Eenhoorn en Wilco van Rooijen schoven aan bij Marc van Hal in de studio. Beide avonturiers brachten een schat aan ervaring, passie voor de natuur en persoonlijke ontwikkeling met zich mee.

Sara Eenhoorn ontdekte haar passie voor hiken en klimmen op jonge leeftijd. Ze ondernam solo reizen naar Zuid-Engeland en IJsland, beklom bergen als de Matterhorn en Mont Blanc, en startte een bedrijf in expedities. Met Team Ocean combineert ze avonturen met bewustwording voor schoon drinkwater.

Wilco van Rooijen is de eerste Nederlander die de Explorers Grand Slam zonder extra zuurstof voltooide. Bekend om zijn motto "Dromen, durven, delen en DOEN!" heeft hij onder andere de Mount Everest en K2 beklommen. Sinds 2023 focust hij op #AQUAWARENESS met Team Ocean, om waterbewustzijn te vergroten.

Samen inspireren Sara en Wilco met hun ervaringen en streven ze naar een bewuste omgang met water.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live