Nieuws

Jaap Bressers Foto: Sander Jurkiewicz

De magie van het moment

Marc van Hal sprak met Jaap Bressers, Isaac Bullock Kintu en Alet Klarenbeek in Doing Good!

Op de laatste maandagavond van het jaar stond Doing Good stil bij de magie van het moment! Marc van Hal sprak met Jaap Bressers. Hij is onder meer sit-down-comedian en hij weet als geen ander dat je leven opeens drastisch kan veranderen. Hij legde uit wat Carlosmomentjes zijn.

Een bijzondere gast was Isaac Bullock Kintu. Muzikant, Haarlemmer, marketeer, verbinder pur sang, danser, ex-vluchteling en wereldverbeteraar. Aan hokjes doet hij niet, hij ziet geen beperkingen in het leven en haalt er alles uit. 

De derde gast was Alet Klarenbeek. Zij is directeur van UP! Deze organisatie biedt een nieuwe kijk op ouder worden. UP! gelooft in persoonlijke groei tot de laatste snik. Blijf bewegen, blijf groeien, blijf je verbazen, tot het stopt

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma ‘Doing Good’. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

‘Doing Good’ hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Foto: Sander Jurkiewicz

Luister live