Nieuws

25012021 Clara den Boer

Geluk kun je leren

Marc van Hal ging tijdens deze aflevering van Doing Good in gesprek met Clara den Boer, Wendy Kakebeeke en Teun Toebes!

De eerste Doing Good van 2021 stond in het teken van geluk. Geluk kun je leren. Voor geluk moet je ondernemen, in actie komen! Marc van Hal sprak erover met Clara den Boer. Ze is psychologe en bedrijfskundige, ontwikkelt en geeft leiderschapstrainingen in het bedrijfsleven. Tien jaar geleden startte ze samen met Anke Appel-den Boer met het ontwikkelen van Gelukskoffer. Dit is in samenwerking met teams van kinderen, psychologen, leerkrachten en directies en gebaseerd op de positieve psychologie.

Ook was Wendy Kakebeeke bij Marc van Hal te gast. Wendy is directeur van Young Impact. Na jarenlange ervaring bij Unilever, maakte ze vorig jaar de overstap naar Young Impact, een organisatie die jongeren helpt om de wereld te verbeteren op een manier die bij hen past.

Marc belde ook in gesprek met Teun Toebes. Deze 21-jarige krullenbol bruist. Hij zet zich in voor ouderen. Veel mensen worden daar blij van. Hij won daardoor al vele awards en mag zichzelf ook Brabander van het Jaar noemen.  

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma ‘Doing Good’. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

‘Doing Good’ hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live