Nieuws

4 februari 2021 Rutger Verhoeff

Seks in coronatijd

Patricia van Liemt dook tijdens Let's Talk About Sex(e) in het onderwerp seks tijdens de coronatijd.

Dat deed ze met een heuse VIP! Niemand minder dan dokter Rutger Verhoeff, huisdokter van Koffietijd, RTL, AD en Libelle TV, kwam langs om alle vragen te beantwoorden rondom seks en corona. Kun je bijvoorbeeld corona krijgen door geslachtsgemeenschap en zijn het aantal soa’s afgenomen sinds we in lockdown zitten? 

Verder is deze 'duizendpootdokter' ook auteur van wederom een nieuw boek: 'Kusje erop', waarin hij 70 gezondheidsmythes aan de kaak stelt. Kun je echt een gebroken hart hebben als je liefdesverdriet hebt en is incontinentie het gevolg van te veel op hoge hakken lopen?

Zoals altijd sluit Patricia het programma af met een spannende column! Deze week nam ze je mee de slaapkamer in van minister Hugo de Jonge!

In het programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’ gaat de radio-dj in gesprek met verschillende gasten over seks en gender. Waar zitten nog de taboes? Zou zorgseks voor gehandicapten gesubsidieerd moeten worden en is de Tinder beleving anders voor mannen dan voor vrouwen? Deze topics en nog vele andere interessante onderwerpen passeren de revue in dit nieuwe programma. Onderdeel van het programma is de column 'De slaapkamer van…' , waarin ze de luisteraar op een grappige en ludieke manier fictief rondleidt in de slaapkamer van een bekend persoon.

‘Let’s Talk About Sex(e)’ is elke eerste donderdag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio.

Luister live