Nieuws

220221 Doing Good

De onzichtbare wereld

Marc van Hal ging tijdens Doing Good in gesprek met Hans Peter Roel, Joost Marsman en Laura Koppenberg!

In deze aflevering van Doing Good sprak Marc met Hans Peter Roel, schrijver van De Vierde Dimensie. Dit is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven.

Ook was Joost Marsman te gast. Hij is niet alleen bekend van de band I.O.S., maar ook is hij de drijvende kracht achter het platform MaatschapWij. Dit platform is een inspiratieplatform voor een socialer, vitaler en duurzamer Nederland.

Marc ging ook in gesprek met Laura Koppenberg. Ze is directeur van Dream4kids. Deze stichting organiseert Droomdagen voor kinderen van zes tot twaalf jaar met een trauma. Samen spreken ze waarom Dream4kids zo belangrijk is voor deze kinderen.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live