Nieuws

Doing Good 292021

Leef zoals het hoort!

Marc van Hal ontving in Doing Good mensen met een missie: Dorien Groot, Susan Blokhuis en Diederick van der Wijk!

Dorien Groot werd op twintigjarige leeftijd in het ziekenhuis opgenomen vanwege anorexia. Een indringende periode, die onder meer de basis heeft gelegd voor wat ze nu doet. Over haar boeiende en indrukwekkende levensreis schreef ze het boek 'BLIJ'. In een wereld waarin veel mensen om dreigen te vallen, geeft Dorien met haar verhaal praktische handvatten om het anders te doen. Niet meer ‘doe zoals het hoort’, maar leef zoals het hoort voor jou', zodat jij kan stralen in jouw unieke BLIJ!

Susan Blokhuis was ooit omroepster en presentator bij de TROS. In 2015 zette ze de stap naar het theater met haar voorstelling ‘Open en Bloot’ en begin 2020 met de voorstelling ‘Voor Iedereen’, gekoppeld aan haar Nederlandstalige CD. Het gaat om “muziek met een spiritueel tintje”. Hoe gaat het nu met Susan?

Diederick is medeoprichter en managing director van Refugees Forward Incubator, dat ondernemers met een vluchtelingenachtergrond begeleidt in de start, groei en financiering van hun bedrijf. Refugees Forward gelooft in het onbenut potentieel van nieuwkomers voor de Nederlandse samenleving en de kracht van diversiteit om tot innovatie, werkgelegenheid en zelfstandigheid te komen. Samen spreken ze over mensen met een missie.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live